language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Hvordan vil du forandre verden?

Vi løser problemer. Mange vil nok påstå at vi gjør det med ulike tekniske løsninger – og det kan nok stemme. Men enda viktigere er kanskje oppfinnsomheten. Det som Prevas egentlig handler om. Om at vi sammen ser det som andre ikke ser. Om muligheter.

Vi tror at det nettopp er oppfinnsomheten som kommer til å redde verden. Dyktige menneskers evne til å se løsninger som enda ikke finnes. Som gjør det mulig for hjertesyke å måle og melde fra om EKG til sykehuset via en tilkobling hjemmefra. Eller som hjelper stålindustrien med å effektivisere produksjonen og samtidig redusere energiforbruket. Eller ser hvordan fremtidens sykkelhjelm bør konstrueres for å redde så mange liv som mulig.

Vi tror at oppfinnsomheten kommer til å bidra til mye annet også. Annet som kanskje ikke er like stort, men som likevel er viktig for mange menneskers hverdag. Som å sørge for at iskremen smaker det samme uansett hvor i verden du kjøper den. Passe på sykkelen din og avgi alarm hvis noen forsøker å rappe den. Eller gjøre det mulig for deg å kontrollere fertiliteten din uten å ha satt en fot innenfor døren hos legen.

Dette er bare noen av de titusenvis av problemene vi har løst siden vi begynte i 1985. Alt takket være oppfinnsomme kollegaer og kunder som har sett noe ingen andre har sett. Det er slik vi vil ha det. Vi kaller det Hello Possibility.

Vi er alle individer, og hvordan vi utvikler oss, varierer fra person til person avhengig av bagasjen vi har med oss og hvordan vi tar til oss kunnskap. Vi prøver å finne det som får deg til å vokse!

Fundamentet for Prevas er at kunden og Prevas er del av det samme teamet. En av våre viktigste drivkrefter er vår lidenskap for å dele kunnskapen vår, samtidig som vi hele tiden lærer mer fra kundene våre og hverandre.

Vil du bli en del av teamet vårt, kan du søke jobb i Prevas. Vil du vite mer om oppdragene våre, kan du besøke vår referansebank.

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Outokumpu

  Behovsbasert styresystem ved Outokumpu i Degerfors

 • Uddeholm

  Automasjon for bærekraft og kvalitet

 • ABB Robotics AB

  Robot bygger roboter i ABB

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions tar vedlikehold av kjøretøyer til neste nivå

Kontakt oss!

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen