language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Vår forretningskultur

Felles kjerneverdier er nøkkelen til vår suksess

De legger grunnlaget for bedre kommunikasjon og samarbeid, reduserer behovet for detaljerte regler og forskrifter og gjør organisasjonen vår smidigere og mer medarbeidervennlig. Felles verdier fungerer som en enighet og lar alle jobbe friere innenfor vår felles forståelse.

At vi deler verdier betyr ikke at vi er like. Vi omfavner ulikheter og fremmer mangfold. Vi mener at det er viktig med unike individer for å skape sterke og vellykkede team.

Verdiene våre er prinsipper som vi bruker som veiledning til vår daglige adferd i relasjoner med både kunder og medarbeidere. Når vi respekterer verdiene våre og handler i tråd med dem, manifesteres forretningskulturen vår.

I Prevas kan vi oppsummere verdiene våre i akronymet BOAT – Business Driven, Open Minded, Active og Team Player.

Business Driven
For oss betyr forretningsorientert å være hjelpsom, oppmerksom og engasjert. Vi mener det er svært viktig å se ting fra kundens perspektiv for å forstå deres utfordringer og behov, slik at vi kan gjøre det som er best for dem. Ved å være forretningsorienterte kan vi etablere langvarige, positive relasjoner.

Open Minded
Hvis vi holder et åpent sinn vurderer vi alltid ideer og synspunkter som avviker fra det vi er vant med. Vi ser på forandringer som potensielle muligheter. Dette kan kreve at man går ut av komfortsonen og utforsker nye muligheter. Denne prosessen kan ofte være utfordrende, men avgjørende for å forstå kompliserte problemer, finne kreative løsninger og hjelpe oss med å vokse som personer.

Active
Våre handlinger er avgjørende. Hos Prevas dyrker vi den indre styrken, drive og lidenskapen hos hvert enkelt individ. Vi oppfordrer alle til å tenke stort, utfordre det etablerte og innovere. Det er greit å gjøre feil, for det hjelper oss til å bli enda bedre til det vi gjør..

Team Player
I Prevas arbeider vi i team. Uansett om det er et team med kolleger eller et kombinert team med kunder, partnere og til og med konkurrenter, har vi sterk tro på at man oppnår større ting gjennom samarbeid.

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Outokumpu

  Behovsbasert styresystem ved Outokumpu i Degerfors

 • Uddeholm

  Automasjon for bærekraft og kvalitet

 • ABB Robotics AB

  Robot bygger roboter i ABB

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions tar vedlikehold av kjøretøyer til neste nivå

Kontakt oss!

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen