sv  dk  en  

no en sv dk

Offisiell opplæringspartner for Xilinx

Xilinx Authorized Training Provider

Prevas er eneste utvalgte partner for offisielle Xilinx-opplæringer i Norden. Prevas blir dermed en del av Xilinx' globale nettverk av opplæringsleverandører som tilbyr kundeopplæringer innen områder som FPGA-design for bedre ytelse, innebygd maskinvare, programvare, konnektivitet og digital signalbehandling (DSP).

Kursene gis med opplæringsmateriell av høy kvalitet, utviklet av Xilinx, og drar nytte av spesialistkunnskapene til Prevas. Les mer om våre opplæringer innen Xilinx FPGA.

En av de mange fordelene med å samarbeide med Prevas innen forskning og utvikling, er at vi alltid fokuserer på kunnskapsformidling til våre kunder. Vi tror på en åpen holdning og kunnskapsdeling med våre kollegaer, samarbeidspartnere og kunder.

Fordi vi arbeider med komplekse forsknings- og utviklingstjenester, er det svært viktig for oss at vi alltid kjenner til de siste teknologiene, metodene og verktøyene. Fordi vi hele tiden arbeider med de markedsledende selskapene innen flere ulike bransjesegmenter, har vi alltid gode rettesnorer hva angår vår egen kompetanse.

Kontakt

For mer informasjon

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging