sv  dk  en  

no en sv dk

Agenda

 Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

 

Tirsdag 16. oktober

15.00 – 15.30

Registrering og innsjekking på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

15.30-16.30

Sesjon A: Brukermøte Vann og avløp ved Bjørn Moland og Morten Langbo, Prevas

Beskrivelse: Et fora hvor våre EAM kunder innen vann & avløp treffes for utveksling av erfaringer og nyttig funksjonalitet i Infor EAM. Fokus på praktisk bruk av Infor EAM.

Sesjon B: Brukermøte Akvakultur ved Dag Kjensbekk og Einar Alexander Andersen, Prevas

Beskrivelse: Alle EAM kunder innen fiskeoppdrett og relaterte næringer er invitert til en egen sesjon for å dra i gang en brukergruppe i Norge. Vi deler gode og dårlige erfaringer og fokuserer på praktisk bruk av Infor EAM innen næringen.

15.30-19.30

Prevas Fair (Merk: Kjøres parallelt med sesjonene)

Beskrivelse: Treff Prevas sine konsulenter. De vil gi deg ulike demoer og ta deg med på flere av de plattformene vi jobber med i tillegg til Infor EAM. Dette for å vise hvordan vi bidrar til å forbedre, effektivisere og digitalisere din arbeidshverdag.

16.45-17.30

Sesjon A: Infor EAM mobil og produktnyheter

Beskrivelse: Infor EAM er sluppet i versjon 11.4 og dette innebærer nyheter både i standard versjonen og Infor EAM Mobil. Her ser vi nærmere på hvilke forbedringer og ny funksjonalitet som har tilkommet og diskuterer hvorvidt disse er viktige for dere.

Sesjon B: Prevas Connector v 5.0

Beskrivelse:

  • Introduksjon av ny funksjonalitet i Prevas Connector
  • Tips til produktforbedringer
  • Spørsmål og svar

17.30-19.30

Felles:, Prevas Fair, mingling og egentid

De som ønsker kan være med på hyggelig samvær eller se på praktiske problemstillinger og mulighet for konstant forbedring sammen med konsulentene våre.

19.30-22.30

Middag & mingling

Onsdag 17. oktober

08.30-09.00

Kaffe & registrering

09.00-09.20

Innledning ved Einar Alexander Andersen, Prevas AS

09.20-09.40

Word from CEO - Johan Strid, Prevas AB

Beskrivelse: Johan Strid har de siste årene ledet Knowit Solutions og tok 1. august i år over som CEO i Prevas. Han vil fortelle litt om hvorfor han valgte Prevas, samt dele noen av sine tanker for Prevas fremover.

09.40-10.20

Kundeforedrag - Jørn Johnsen, Statnett
Jørn er utdannet maskiningeniør med fordypning innen drift og vedlikehold. Har arbeidet innen fagområdet vedlikehold og anleggsforvaltning nesten hele sin karriere med mer enn 20 år i forskjellige fag- og lederstillinger innen vedlikeholdsstyring og -ledelse. Jørn er mangeårig styremedlem og nå styreleder i Norsk Forening for Vedlikehold og har nå stilling som programleder for FoU-programmet Smarte Nett i Statnett.

Beskrivelse: Statnett har over mange år satset på FoU som et av flere virkemidler for å nå sin strategi om å være smart, effektiv og sikker. Jørn vil fortelle kort om satsningen og hvordan blant annet droner har blitt tatt i bruk innen inspeksjon av transmisjonsnettet, samt FoU-prosjekter innen automatisk (og etter hvert) autonom droneinspeksjon.

Vi ønsker også å gi ham muligheten til å promotere Norsk Forening for Vedlikehold som flere av dere er med i. Foreningen skal bidra til at norsk næringsvirksomhet gjennom effektiv vedlikeholdsstyring er bærekraftig og gir konkurransefortrinn. Hør hvordan foreningen bidrar til å sikre kompetanseutvikling, og påvirker fremtiden innen industrielt vedlikehold i takt med Industri 4.0 og digitalisering.

10.20-10.45

Pause

10.45-11.30

Kundeforedrag – Lars-Erik Berger, Oslo kommune VAV

Beskrivelse:
Lars-Erik har gjort stor suksess som foredragsholder hos oss tidligere og vi har fått flere forespørsler om han kunne bidra igjen. Som ansvarlig for Infor EAM i Vann- og avløpsetaten har han hendende fulle med å holde rede på prosjekter, systemer og koordinering av forvaltningen hos etaten.

11.30-12.30

Lunsj

12.30-13.15

Foredrag - Dag Kjensbekk, Prevas

Beskrivelse: Forbedret visualisering og bruk av Infor EAM.
Infor EAM er bygget på HTML5 og er svært konfigurerbart, ikke bare med tanke på hvordan systemet tilpasses arbeidsflyter og automatisering av oppgaver men også hvordan det visuelt kan endres. Dag vil vise hvordan man kan laste ned og tilpasse ikoner som kan vises i listevisninger, fargesette f.eks forfalte arbeidsordre eller planlegging og visualisering i kalender.

13.15-14:00

Kundeforedrag - Halvor Struksnes, Raufoss Technology

Beskrivelse: Planlegging og kundekrav. Oppfølging av arbeid og innkjøp i en automatisert hverdag, med strenge krav til dokumentasjon. Adaptiv KPI styring ved tidsbasert FV vedlikehold.

14:00-14.20

Kaffe

14.20-14:50

Kundeforedrag – Per Erik Ose, Kystverket

Beskrivelse: Praktisk bruk av Infor sine mobile løsninger

14:50-15.30

Oppsummering og avslutning ved Einar Alexander Andersen og Bjørn Moland, Prevas

Beskrivelse: Hvilke. vei går Infor EAM fremover? Hvilke vei skal vi sammen fremover? Vi kaster et blikk på Infors Roadmap for Infor EAM og forsøker å samle trådene fra to dager med spennende innhold.

Vi vil takke våre partnere og sponsorer

Infor

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging