language arrow_drop_down
DK SE EN
share

utvikling

Hvordan vil du forandre verden?

Prevas er et teknisk IT-selskap med spisskompetanse innen teknisk produktutvikling, innebygde systemer og industriell IT og automasjon. Våre kunder jobber med alt fra energi og verkstedsindustri til næringsmidler og life science. Gjennom å tilby innovative løsninger, tjenester og produkter hjelper vi dem med å skape vekst.

Vi er stolte av at vi siden 1985 har bidratt til forbedret produktivitet, kvalitet og lønnsomhet i våre kunders industrianlegg. For ikke å snakke om de 5000 produktene vi har hjulpet til med å utvikle. Vi har utviklet redningsdrakter som kan spore personer ved ulykker og dermed redde liv. Vi har gjort det mulig å måle EKG hjemme via oppkobling til sykehuset. Vi har også bidratt til å verne om en bærekraftig fremtid ved å forvandle bølger til energi og kvalitetssikre produksjonen av frosne erter. Bare for å nevne noen eksempler.

Kort sagt hjelper vi kundene våre med å forandre verden.
Vil du bli en del av teamet vårt, kan du søke jobb i Prevas. Vil du vite mer om oppdragene våre, kan du besøke vår referansebank.

Vi er alle individer, og hvordan vi utvikler oss, varierer fra person til person avhengig av bagasjen vi har med oss og hvordan vi tar til oss kunnskap. Vi prøver å finne det som får deg til å vokse!

Fundamentet for Prevas er at kunden og Prevas er del av det samme teamet. En av våre viktigste drivkrefter er vår lidenskap for å dele kunnskapen vår, samtidig som vi hele tiden lærer mer fra kundene våre og hverandre.

DETTE ER PREVAS:

UTFORDRENDE. Hos oss får du satt kompetansen din på prøve hver dag.

KOMPETENTE. Du jobber med kunnskapsrike kollegaer som gjerne deler av sin erfaring.

SUNNE. Vi er en aktiv arbeidsplass med mange muligheter for mosjon og helsevern.

PROGRESSIVE. Vi jobber for å tiltrekke oss flere kvinner og få en jevn fordeling mellom kjønnene.

KONKURRANSEDYKTIGE. Vi tilbyr attraktive stillingsvilkår og individuelle lønnsavtaler.

PERSONLIGE. Når du går inn døren på Prevas-kontoret ditt, er det som å komme hjem.