sv  dk  en  

no en sv dk
SmartShoring Prevas

SmartShoring – lavere prosjektkostnader med uendret Prevas-kvalitet

Smart fleksibilitet for alle prosjekttyper. La Prevas ta hånd om prosjektet når kostnader, interaksjonsbehov og planlegging er sentralt. SmartShoring setter svært små begrensninger på prosjektstørrelse, og ingen på bedriften som velger å bruke det.

Med SmartShoring er det lett å dra fordeler av den store personalpoolen i India, med lavere kostnader og ekstra fleksibilitet som bonus. Velg sammen med Prevas et egnet interaksjonsnivå fra lite til stort, alt etter komfortnivå og prosjekttype. Velg ønsket synlighetsnivå for SmartShoring, fra ingen til fullstendig kontroll over ditt eget team i India – valget er ditt. Prevas har opprettet Prevas India Pvt. Ltd., med eget personale, for å sikre at Prevas kan levere i tråd med sine strenge kvalitetskrav.

Hvorfor SmartShoring?

Med Prevas SmartShoring kan små og mellomstore bedrifter dra umiddelbare fordeler av kostnadseffektiv utvikling uten å måtte investere i "innlæring" for de første prosjektene. SmartShoring fjerner også problemene med detaljstyring, tidssoner og reiser. Kontakter, forhandlinger, prosjektmøter og support håndteres lokalt fra et Prevas-kontor.

Prevas' SmartShoring kan redusere kostnadene med opptil 40 % uten startinvesteringer.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging