sv  dk  en  

no en sv dk
Robotløsninger Prevas Center of Excellence

Robotløsninger

Totalleverandør av robotbaserte automatiseringsløsninger.

Nordisk industri står overfor store utfordringer, med blant annet krav om at produktiviteten økes kontinuerlig. For å oppnå dette må både interne og eksterne prosesser forbedres. Automatisering og effektivisering av produksjonstrinn er blant de viktigste grepene ledelsen i en bedrift kan ta for å møte utfordringene fra dagens konkurranseutsatte marked.

Sandvik Mining i Västberga utvider kapasiteten og tar kontroll over en større del av prosessen. Prevas har levert og idriftsatt en produksjonslinje med maskiner, roboter, et nytt høylager og et komplett automatiseringssystem. 

GKN Driveline i Köping har gjennomørt en av de første installasjonene av en kollaborativ robot i serieproduksjon. Den nye medarbeideren er en ABB-robot av den toarmede modellen YuMi, og Prevas har hjulpet til med installasjonen.

Noen av kundene våre: ABB, Sandvik, Scania, Tetra Pak og Volvo.

ALT INKLUDERT
Prevas innehar solide kunnskaper om fagområdet og med vår ledende ekspertise innenfor elektronikk, programvare og mekanikk i tillegg til robotprogrammering kan vi bygge komplette robotbaserte produksjonsenheter som gjør deg mer konkurransedyktig. Vi bruker både egne og andres produkter i løsningene våre, og prosjektene styres alltid av konsulenter med solid erfaring fra bransjen. Vi tar også på oss mindre oppdrag, deriblant delprosjekter innenfor mekanikk, konstruksjon, programmering og programvare, og kan også være behjelpelige med å gjøre endringer i mindre, eksisterende stasjoner.

ÉN PARTNER MED FULL KONTROLL

I de senere årene har vi fokusert på å levere systemer for programmering og såkalt parent control. Nå kan vi også levere maskinvaren – det vil si en robot og en komplett installasjon med gripeenheter og eksterne enheter – og videreutvikle og skreddersy konseptet og mekanikken til et konkret bruksområde. Prevas tar seg av både levering og montering og sørger for at kunden får en bruksklar robot som svarer til behovsspesifikasjonene. Vi monterer deretter roboten på nytt i kundens lokaler. Når vi har gjort vårt, har du en ferdig og bruksklar automatiseringscelle.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Lars-Erik Forsberg

Lars-Erik Forsberg

Sales Manager

Tel

+46 21 360 19 80

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging