sv  dk  en  

no en sv dk

Prevas signerer avtale med OMV (Norge) AS

PRESSEMELDING

2018-07-03

Prevas har inngått en avtale med OMV (Norge) AS om å installere Prevas-produktet Mikon for automatisert produksjonsrapportering i Norge.

«Vi tror dette vil være et stort skritt innen automatisering for OMV», sier Geir Jåsund, Business Development Manager hos Prevas AS.

Mikon vil samle, tolke, distribuere og rapportere tall fra olje- og gassproduksjonen for OMV i Norge. Systemet vil også gi ytterligere beregninger som trengs til OMVs rapportering og sørge for at tallmaterialet er tilgjengelig som beslutningsgrunnlag, 24*7.

Håndtering av produksjonsdata manuelt eller semi-manuelt kan være en svært kjedelig og arbeidskrevende prosess som er utsatt for feil. Mikon sparer mye manuell behandling, noe som igjen gjør det mulig for ansatte å bruke mer tid på verdiskapende aktiviteter. I tillegg vil ledelsen få rapportering i rett tid og bedre beslutningsgrunnlag.

«Mikon kan enkelt utvides til å dekke andre forretningsområder og konsolidere en kundes globale olje- og gassproduksjon», sier Jåsund. «Vi er glade og takknemlige for å bli valgt til dette prosjektet og ser frem til å jobbe med OMV-personell for å sikre at dette prosjektet blir en suksess.»

Mikon, for bedre produktivitet, sikkerhet og kvalitet

FOR MER INFORMASJON

Prevas AS

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Geir Jåsund

Business Development Manager Norway

Tel +47 4825 7957

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging