sv  dk  en  

no en sv dk
Optronikkløsninger

Optronikkløsninger

Optronikk, visjonssystemer og bildebearbeiding.

Bruken av optiske sensorer øker, i både industrielle og personlige bruksområder over hele verden. Systemene kan ha en rekke ulike bruksområder, fra kommunikasjon til 3D-visualisering av miljøer. Eksempler på to bransjer som bruker teknologien, er Life Science- og kjøretøyindustrien, som begge utnytter det siste innen kamerateknologi og signalbearbeidingsprosessorer maksimalt.

Innen optronikkløsninger er det en rekke bedrifter som benytter seg av Prevas' kompetanse for å få tilgang til spesialistkunnskaper, generere innbygde løsninger og skape helt nye produkter – inkludert oppstart av produksjon.

Mange bedrifter trenger støtte når de skal velge sensorer, der det er avgjørende å kjenne til hvilke fordeler og ulemper ulike sensorer har i ulike miljøer, til måling av gjenstander produsert av ulike materialer. Prevas tilbyr tekniske spesifikasjoner, optronikk, fotonikk, algoritmer for bildebearbeiding og målfølging, konstruksjon av Life Science-systemer, siktsystemer, opprettingssystemer, TV- og IR-kameraer, fiberoptikk, flersensorsystemer osv. Vi har sett lyset!  

Prevas er også en prioritert samarbeidspartner for National Instruments, og har ubegrenset tilgang til LabVIEW NI Vision Development Module. En blokkbasert pakke for bildebearbeiding, beregnet for forstudier, forskning og raskt prototyputvikling med visjonssystemer. Koden kan også automatisk, praktisk talt med et knappetrykk, overføres til AISIC.  

Eksempler på kunder innen optronikkløsninger

Autoliv, Axis-Shield PoC, Axis Communications, Aimpoint, Balter Medical, Cisco Systems, Flir, Fixturlaser, HemoCue, Norsk Elektro Optikk, OptoSense, Orgentec, Silixa, SAAB Sensis samt Trimble.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging