sv  dk  en  

no en sv dk
Olje og gass

Olje og gass

Dagens olje- og gasselskaper står overfor en rekke utfordringer som skyldes den eksponentielle økningen av både tekniske og forretningsrelaterte data. Oljeboring og oljeproduksjon genererer stadig større og mer komplekse datamengder, og etter hvert som datamengden øker, kan det også bli vanskeligere å overholde gjeldende bestemmelser og lover som krever raskt tilgjengelige data for revisjon og søk.

Prevas' løsninger Enterprise Manufacturing Intelligence, Enterprise Asset Management og håndtering av forretningsinformasjon sikrer at riktig informasjon når de riktige personene til riktig tid. Dette ved å gjøre om store datamengder fra flere ulike kilder til konkrete fakta. Våre løsninger kan hjelpe bedrifter med å øke lønnsomheten ved å synliggjøre f.eks. strategiske nøkkeltall (KPI), både på lokalt og globalt nivå.

Prevas er en erfaren leverandør av ulike løsninger innen olje- og gassindustrien, og vi tilbyr alt fra ressursrapportering for egenforvaltede ressurser eller ressurser som forvaltes av samarbeidspartnere, til DCS-, PIMS- og EAM-løsninger.


Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging