language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Metaller og mineraler

Dagens metall- og mineralprodusenter står overfor store utfordringer, både hva angår konkurranseevne og lønnsomhet. Man må ned til minste detalj være klar til å håndtere vekslende og varierende etterspørsel etter og prissvingninger for råvarer.

Fordi disse markedsforutsetningene forventes å bestå, må stålprodusenter finne løsninger for å håndtere denne ustabiliteten i forretningsmodellene, produksjonsprosessene og produksjonssystemene. Evnen til å håndtere dette er allerede en prioritert sak for stålprodusenter i arbeidet med å oppnå økt konkurranseevne i et globalt marked. Eksempler på nøkkelfaktorer for metall- og mineralindustrien er:

 • Økt produksjons- og kostnadseffektivitet
 • Forbedre energieffektiviteten og redusere miljøpåvirkningen
 • Bedre produktmiks og kvalitet som gir bedre marginer

Prevas' tilbud omfatter løsninger som er godt tilpasset for å takle utfordringene i metall- og mineralindustrien. Tilbudet omfatter utprøvde løsninger og tjenester med tilknytning til virksomhetsstyring, produksjonsplanlegging, prosjektledelse, automasjon, miljø- og overvåkingssystemer samt rapporteringsverktøy.

For at kundene skal kunne styre og optimalisere sine ovner, leverer dessuten Prevas en unik produktserie, FOCS – Furnace Optimization Control System. I dag varmes 90 % av alt stål som produseres i Skandinavia, i ovner som styres av FOCS.

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Uddeholm

  Uddeholm

 • Outokumpu

  Outokumpu

 • Outokumpu

  Outokumpu

 • Ovako Steel

  Ovako Steel

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen