sv  dk  en  

no en sv dk
Mat og drikke

Mat og drikke

Overholdelse av forskrifter, kostnadsreduksjoner og driftseffektivitet er fokusområder for mat- og drikkeindustrien. I tillegg til disse utfordringene krever forbrukerne nye produkter og emballasjer, noe som skaper et konstant behov for produksjons- og produktutvikling. Ledetider, effektivitet og regeloverholdelse er derfor sentrale verdier i næringsmiddelindustrien.

Prevas har stor erfaring med å hjelpe mat- og drikkeindustrien med å optimalisere disse sentrale verdiene. Vår erfaring strekker seg fra automasjon til informasjonshåndtering, men også fra forstudier innen produksjonsutvikling til prosjektledelse.

Prevas tilbyr tjenester og industrielle IT-løsninger for hele mat- og drikkeindustrien. Noen av Prevas 'sektorer er tjenester og løsninger innen EAM (Enterprise Asset Management), MES (Manufacturing Execution Systems), Performance & OEE, sporbarhet, batch og automasjon. I tillegg kan Prevas tilby industrispesifikke programvareprodukter slik som Goods Certificates Management (GCM/VCD) og Track'N'Trace (Snitcher Food).

Eksempler på tjenester vi tilbyr er produksjonsutvikling, prosjektledelse og systemutvikling.


Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging