sv  dk  en  

no en sv dk
Life Science, produkt solutions

Life Science, produkt solutions

Life Science-industrien er i rask utvikling og blir stadig mer konkurranseutsatt, og den har behov for innovative, kostnadseffektive produkter som bruker ny og utprøvd teknologi. Prevas office i Sundbyberg (Sverige) er et ISO13485-sertifisert designselskap med en utmerket historie når det gjelder å levere innovative ressurser og utvikle prisbelønte analyseinstrumenter og medisinteknisk utstyr som er skreddersydd for våre kunder.

Prevas skaper innovasjoner for livet

Prevas har mer enn 30 års erfaring med å balansere ny og utprøvd teknologi når det gjelder å skape innovative produkter på en effektiv måte. Prevas forstår dessuten viktigheten av å ha riktig balanse mellom investeringer i utviklingen av testing, forbruksvarer og instrumenter/utstyr og anvendeligheten for et enkelt produkt eller plattform for produkter.

Prevas tilbyr spesialister eller en komplett løsning med ressurser for utvikling fra idé til serieproduksjon, noe som inkluderer programvare, maskinvare, mekanikk, kvalitetssikring og prosjektledelsesressurser. Takket være våre spesialistteam tilbyr Prevas også nøkkelferdig utvikling av medisinteknisk utstyr og analyseinstrumenter.

Prevas har også andre fokusområder og Centers of Excellence, noe som skaper synergier, som byggeblokk for utvikling av nytt utstyr og nye instrumenter. Dette omfatter blant annet vår egen Linux-distribusjon og flere maskinvareplattformer, testsystemer og andre tjenester som dekker en stor del av utviklingen av et produkt.

For å kunne ligge i forkant av teknologien har Prevas et stort og rikt nettverk av spesialister og samarbeidspartnere.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Robert Tönhardt

Robert Tönhardt

Center of Excellence Manager Life Science

Tel

+46 8 799 64 28

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging