sv  dk  en  

no en sv dk
Produktutvikling og innebygde systemer

Produktutvikling og innebygde systemer

Prevas har mer enn 30 års erfaring som partner i produktutviklingsprosjekter. Prosjektenes omfang kan variere fra moduler eller delsystemer til utvikling og industrialisering av hele produkter.

Ved å bruke våre designbiblioteker og utprøvde plattformer kan vi tilby kundene svært konkurransedyktige løsninger hva angår utviklingstid og kostnader. Når det gjelder prosjekter som ikke er tidskritiske, kan vi supplere med våre SmartShoring-løsninger for å redusere utviklingskostnadene dramatisk.

Prevas tilbyr ekspertløsninger basert på en kombinasjon av applikasjonskunnskap, teknologisk ekspertise og kunnskap om domenekrav på systemnivå som kundene må oppfylle. Når disse kompetansene møtes, skaper vi konkurransefordeler for kundene og kan hjelpe dem med å få produktene raskt ut på markedet.

Prevas har også bygd opp flere ekspertsentere, Center of Excellence, der vi har høy kompetanse innen ulike applikasjonsområder og systemdomener. Våre prosjektteam består av erfarne og dyktige spesialister som bruker våre utprøvde teknologiske plattformer til å utvikle konkurransedyktige løsninger.

Eksempler på bruksområder produktutvikling: 

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging