sv  dk  en  

no en sv dk
Management Consulting Referanser Prevas

Industriell IT og produksjon

Bransjens utfordringer krever at produktiviteten øker hvert år. Dette betyr igjen at interne og eksterne prosesser hele tiden må forbedres. For å støtte disse prosessene kreves effektive IT-løsninger.

Prevas' industrielle IT-løsninger omfatter alle deler av den industrielle prosessen, fra verkstedgulvet til ledelsen. Vi effektiviserer IT-løsningene slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten. Vi har levert industriell IT siden 1985, og vi har bygget hundrevis av løsninger for globale og regionale kunder, som har kunnet styrke konkurranseevnen på sine markeder.

Forretningsløsninger
Den økte globale konkurransen krever at flere beslutninger fattes raskere og at de er basert på fakta. Verkstedgulvet må være koblet til ledelses- og styrerommet. Forretningsløsninger.

Produksjonsløsninger
Nøkkelen til en effektiv produksjon og verdiforedling er å skape forbedringer på alle nivåer i virksomheten og integrere informasjonshåndteringen hele veien fra fabrikkgulvet til høyeste ledelsesnivå. Prevas har lang erfaring med å tilby produksjonsløsninger som hjelper selskaper med å forbedre sin produktivitet, produktkvalitet, kundeservice og med å overholde myndighetenes krav. Produksjonsløsninger.

Automasjonsløsninger
Med Prevas' lange erfaring med industriautomasjon tilbys ekspertkompetanse innen områdene distribuerte styringssystemer, grafiske brukergrensesnitt, batch- og robotløsninger. Automasjonsløsninger.

Hvis du ønsker mer informasjon om industrielle IT-løsninger, kontakt oss.

Management Consulting Referanser Prevas

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging