sv  dk  en  

no en sv dk
Industrial Linux

Industrial Linux

Industrielle operativsystemer med lang levetid og åpen programvare.

Prevas har det største uavhengige industrielle Linux-teamet i Skandinavia når det gjelder design, utvikling, kundetilpasning og langtidsvedlikehold av industrielle innbygde Linux Board Support Packages (BSP) – inkludert Linux-varianter som Android og uCLinux. Tjenestene utføres av en kjernegruppe for industriell Linux sammen med en rekke Linux-kompetanser spredt omkring i hele Prevas.

Prevas' profesjonelle tjenester innen industriell Linux omfatter alle aspekter av profesjonelt arbeid med BSP. Prevas sørger for at all utvikling kan skje effektivt og med et profesjonelt langtidsvedlikehold som kvalitetsmål for BSP. Det første skrittet er den tidlige spesifikasjonen og de tekniske diskusjonene som kreves for å kunne oppnå høykvalitative BSPer. Neste skritt er å raskt utvikle en første BSP for å komme i gang med testing og evaluering, samt for eksempel å kunne holde opplæringer på det kommende systemet. Utviklingsarbeidet avsluttes gjennom leveranse av en skreddersydd industriell Linux (ren Linux, Android eller uCLinux) BSP, inkludert et sett for applikasjonsutvikling, spesialtilpasset kjerne, bootloader, rootfs og deployment-integrering.

Etter leveransen fortsetter Prevas å ta ansvar for den leverte BSP-pakken. Prevas har utviklet et program for langtidsvedlikehold for industrielle BSP-pakker, noe som sikrer kontinuerlige oppdateringer og forbedringer av BSP samt at verdien opprettholdes.

Når en kundes produkt nærmer seg slutten av livssyklusen, kan Prevas hjelpe til med å forbedre gjenbruken av tidligere BSP-arbeid for å forenkle utviklingen av nye programvareplattformer for fremtiden. Selv etter 15–20 års bruk.

Prevas_Industrial_LinuxPDF

Kontakt

Mads Dore Hansen

Mads Doré Hansen

Product Manager

Tel

+45 40 19 65 66

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing, Prevas A/S

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging