sv  dk  en  

no en sv dk
Forsvar

Forsvar

Den svenske forsvarsindustrien forsyner det globale markedet med verdensledende produkter, løsninger og tjenester. Ett fokusområde er å hele tiden forbedre, utvikle og tilpasse ny teknologi for å tilfredsstille kundenes behov i henhold til lovfestede krav i ulike militære standarder.

Prevas har stor erfaring som nøkkelleverandør til forsvarsindustrien. Kunnskap om militære standarder og høy kvalitetsbevissthet kombinert med bred teknologisk kompetanse innen innbygde systemer har gjort oss til en foretrukket leverandør på dette området.

Prevas tilbyr løsninger og tjenester som hjelper forsvarsindustrien med å forbedre sin produktivitet innen forskning og utvikling samt å implementere ny innovativ teknologi. Vi har erfaring fra mange områder, slik som maritime systemer, flystyringssystemer, helikoptre, radarsystemer, førerløse fly, Non-flying displaysystemer, simulatorer, skrogkonstruksjoner, akustikk osv.

Takket være den lange erfaringen fra forsvarsindustrien er Prevas en av forsvars- og sikkerhetsselskapet Saabs utvalgte leverandører, med en rekke ingeniører som arbeider innen Saabs virksomhetsområder. Prevas' kunnskaper, geografiske plassering og erfaring tilfredsstiller Saabs leverandørbehov.

Referanser innen forsvarsindustrien og innbygde systemer.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging