sv  dk  en  

no en sv dk
EAM ta bedre beslutninger

Ta bedre beslutninger

I tillegg til brukerspesifikke funksjoner og tilpassede skjermbilder gir vi hver bruker tilgang til informasjonen de trenger gjennom relevante oversikter, KPI-er og rapporter slik at de kan ta raskere og bedre beslutninger.

Med over 150 rapporter i Infor EAM som standard får du omfattende rapporterings- og analysemuligheter. Infor EAM har også et rapporteringsverktøy basert på Cognos som kalles Advanced Reporting, noe som lar deg opprette eller endre en hvilken som helst rapport du trenger.

Du kan enten kjøre enkle spørringer eller opprette mer avanserte rapporter med detaljerte funksjoner som lar deg finne den virkelige årsaken til et problem. Med tidsplanlegger inkludert kan du kjøre og automatisk distribuere rapportene via e-post i et bestemt intervall (f.eks. en gang i uken/måneden), noe som gir deg et kraftig verktøy til å overvåke status og respondere ved behov.

En komplett dokumenthåndteringsmodul er også tilgjengelig for Infor EAM. Doc+ gir full støtte til å opprette og håndtere dokumenter, inkludert versjonskontroll. Doc+ har også en kraftig søkemotor – Global Search – som ikke bare skanner dokumentene, men også eventuelle kommentarer og beskrivelser i Infor EAM.

En annen modul som retter seg inn mot bestemte behov, er den integrerte CAD-modulen – OpenCAD. Du kan få tilgang til koblede CAD-tegninger via menyen og vise disse direkte i Infor EAM. Du kan også navigere direkte i tegningene og åpne de ulike objektene. Ved å kombinere dokumenthåndtering og CAD vil du ha en totalløsning for dine eiendeler.

Glem arbeidet med å finne og skrive ut tegninger! La entreprenørene få tilgang til dokumentasjonen de trenger. Hvorfor ikke la den tekniske konsulenten opprette og laste opp nye tegninger direkte til Infor EAM? La Infor EAM gi deg all informasjonen du trenger – tilgjengelig på ett sted – når du trenger den.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging