sv  dk  en  

no en sv dk
Biovitenskap

Biovitenskap

Å følge regler og myndighetskrav, å få et produkt raskt på markedet og å ha en effektiv virksomhet er fokusområder for biovitenskapindustrien. I tillegg til disse utfordringene er det også krav fra konsumentene til sporbarhet av hver ingrediens samt at det utvikles nye produkter og emballasjer. Innen biovitenskapindustrien er det et konstant behov for å utvikle både produkter og produksjonsprosesser for å dekke etterspørselen i markedet. Viktige nøkkelverdier for denne industrien er derfor overholdelse av regler, tid til markedet og driftsmessig effektivitet.

Prevas har lang erfaring med biovitenskapindustrien og kan hjelpe til med å forbedre de ovennevnte nøkkelverdiene. Vår erfaring strekker seg fra automatisering til informasjonshåndtering, men også fra produksjonsforstudie til prosjektledelse.

Prevas tilbyr tjenester og industrielle IT-løsninger for hele biovitenskapindustrien. Noen av Prevas 'sektorer er tjenester og løsninger innen MES (Manufacturing Execution Systems), batch-systemer inkludert EBR (Electronic Batch Records), SCADA, Performance & OEE, sporbarhet, produksjonslogistikk, automasjon og EAM (Enterprise Asset Management). I tillegg kan Prevas tilby industrispesifikke programvareprodukter slik som Goods Certificates Management (GCM/VCD) og Track'N'Trace (Snitcher Medical).

Eksempler på tjenester vi tilbyr er produksjonsutvikling, prosjektledelse og support- og applikasjonsoperasjoner.


Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging