language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Vår bedriftskultur

Bediftskulturen Prevas United

Vi kaller bedriftskulturen vår PREVAS UNITED

«There is no I in team» pleier man å si. Man sier også at ingen kjede er sterkere enn sitt svakeste ledd. Vi må være en høyteknologisk arbeidsplass, men det er medarbeiderne som driver oss fremover. Derfor har vi en bedriftskultur som bygger på fellesskap og åpenhet. Vi deler på kunnskapen og hjelper hverandre. Det er grunnlaget for det sterke samholdet som vi er så stolte av. Vi tror også at å være et sterkt lag skaper de beste forutsetningene for å utvikle vårt individuelle potensial. Derfor er det en I i United!

For å beskrive bedriftskulturen vår har ledelsen i Prevas sammen med hundrevis av medarbeidere utarbeidet fire grunnverdier som skal gjennomsyre all virksomheten i selskapet. Vi tenker på dem som biter av et puslespill som må passe sammen for at kontakten med kundene, de forskjellige prosjektene og medarbeidernes utvikling skal fungere. Det er ikke alltid vi tolker ordene likt eller setter sammen puslespillbitene på samme måte, men hovedtrekkene er de samme, og de er viktige for å forstå hva Prevas er og prøver å bli. For å oppnå et mest mulig ensartet syn på verdibegrepene våre har vi også laget et spill som brukes til forskjellige anledninger.

Business Driven
Med god kunnskap om oppdragsgiverens virksomhet, en sterk entreprenørånd, topp servicenivå og engasjement skaper Prevas kostnadseffektive og lønnsomme løsninger.

Open Minded
Prevas utvikler innovative løsninger og oppmuntrer til kreativitet. Nysgjerrighet på ny teknologi og nye løsninger er en del av hverdagen vår. De som vil bruke Prevas, skal oppleve oss som åpne og ukompliserte å jobbe med.

Accountability
Prevas har en prosjektgjennomføring i verdensklasse. Vi tar fullt ansvar for våre prosjekter, arbeidsoppgaver og vår egen kompetanseutvikling.

Team Spirit
Medarbeiderne i Prevas viser omtanke for hverandre og deler selvsagt av sin kompetanse og erfaring. Dermed blir det enklere for alle å kombinere jobb med fritid og familieliv, men fremfor alt gjør det arbeidet morsommere.