sv  dk  en  

no en sv dk
Audioløsninger

Audioløsninger

Audiodesign har alltid vært et område som raskt blir uforståelig og dermed ofte forbindes med ord som humbug, flisespikkeri og umålbare effekter. Et stort problem er at øret er utrolig mye mer komplekst og følsomt enn måleinstrumentene samt at eksisterende metoder for å måle lydkvalitet raskt blir utilstrekkelige eller måler feil ting.

Det er imidlertid et faktum at det ererfaring og først og fremst erfarne audioingeniører som igjen og igjen bidrar til produktene som høres best ut.

Prevas har bygd opp en ekspertise innen audio som i dag er vanskelig å overgå. Vi utfører produktutvikling innen audio som vinner de fineste prisene og som man finner i de mest prestisjetunge produktene. Vi har et bredt kunnskapsområde som omfatter alt fra high-end hi-fi innen både hjemmeelektronikk og bilindustrien til aktiv støydemping av industriutstyr samt aktiv hørselhjelp innen støybeskyttelse og hørselhjelpemiddelbransjen.

Takket være våre mange tidligere prosjekter har vi utviklet en designdatabase med utprøvde design som, sammen med vår erfaring og kildekodebase innen både aktiv kontroll og audiosignalbehandling, gjør at vi raskt kan utvikle nye produkter basert på det vi har gjort tidligere. Uansett om det gjelder høye uteffekter, mange samvirkende høyttalere, lyd i støyende miljøer eller varsellyder som må nå frem i kritiske situasjoner, har Prevas' audioeksperter trolig allerede en utprøvd delløsning på dine problemer. Våre DSP-konstruksjoner utstyres i stor grad med allerede feilsøkte, resirkulerbare programmoduler. Selv om det kan virke som en nyvinning, får du som kunde altså en allerede utprøvd programvareløsning som ikke bare reduserer kostnader og gir økt kvalitet, men som også reduserer utviklingstiden. Vår erfaring med audio garanterer dessuten at det vil høres bra ut!

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Per Österling

Business Regional Manager East

Tel

+46 13 3286 02

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging