sv  dk  en  

no en sv dk
Prosess- og energioptimalisering Prevas

Prosess- og energioptimalisering

Etter hvert som produksjonskostnadene øker, øker også bedriftenes behov for å finne optimale produksjonsløsninger. For å kunne være konkurransedyktig, må man optimalisere produktiviteten, kvaliteten og produksjonskostnadene på mange nivåer. Prevas' tjenester, produkter og systemløsninger har klart å spare opptil 20 prosent på energiforbruket samtidig som de dramatisk har økt produksjonstakten og redusert vrakingsmengden. Alt dette uten investering i nytt produksjonsutstyr. Ved å analysere prosessen og bruke prosessdata til å gjøre endringer i driftsprosessene og styringssystemet kan man ofte finne skjult produksjonskapasitet og samtidig redusere produksjonskostnaden.

Til å styre, overvåke og optimalisere industrielle prosesser har vi generelle løsninger for å ta over det funksjonelle ansvaret. Vi har imidlertid også spesialister som kan bidra allerede under prosjektplanleggingen.

Vi har en stor tjenesteportefølje av spesialister, prosjektledere, automasjonsteknikere og supportpersonell med mange års erfaring fra industrien.

Produkter for overvåking og optimalisering

  • Prevas FOCS  (Furnace Optimization and Control System) er produktet som representerer kjernen i vårt tilbud til stålindustrien.
  • Prevas AutArch (PIMS) er et informasjonshåndteringssystem der energikostnadene kan måles og analyseres.
  • Mikon CEMS (Continuous Emission Management Solution) holder rede på utslippene i sanntid.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging