language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Process Information Management Systems, PIMS

PIMS er programvareløsninger som samler inn sanntidsdata til en historikkdatabase fra produksjonsprosesser. Ved å produsere omfattende rapporter basert på innsamlede data, vil beslutningstakere i sanntid få tydelig informasjon om prosessytelsene.

PIMS-løsningene til Prevas gjør at bedriftene kan visualisere og analysere driftsytelsen ved hjelp av ulike kraftige dataanalyse-, rapporterings- og overvåkingsverktøy. Analyseverktøy omfatter alt fra tradisjonelle trendvisninger til kraftige matematiske analyser, f.eks. fourier-transformasjoner.

Prevas har levert over 600 PIMS-løsninger over hele verden, til kunder innen energiproduksjon og prosessindustrier. Vi har en portefølje av PIMS-produkter, både internt utviklet og levert av våre teknologipartnere.

Mens EMI-løsningene til Prevas gjør at kundene kan samle inn og visualisere data på et høyere nivå, fokuserer PIMS-løsningene mer på sanntidsdataene. Ved å kombinere Prevas PIMS og EMI får kundene full datainnsamling og rapportering som dekker hele spekteret fra sanntidsprosessdata til KPI-er for produksjon og forretning.

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Höganäs Bjuf

  Höganäs Bjuf

 • Arla Foods

  Arla Foods

 • Lundin Norway AS

  Lundin Norway AS

 • Siemens Industrial Turbomachinery AB

  Siemens Industrial Turbomachinery AB

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen