sv  dk  en  

no en sv dk
PIMS, Process Information Management Systems

PIMS, Process Information Management Systems

PIMS er programvareløsninger som samler inn sanntidsdata til en historikkdatabase fra produksjonsprosesser. Ved å produsere omfattende rapporter basert på innsamlede data, vil beslutningstakere i sanntid få tydelig informasjon om prosessytelsene.

PIMS-løsningene til Prevas gjør at bedriftene kan visualisere og analysere driftsytelsen ved hjelp av ulike kraftige dataanalyse-, rapporterings- og overvåkingsverktøy. Analyseverktøy omfatter alt fra tradisjonelle trendvisninger til kraftige matematiske analyser, f.eks. fourier-transformasjoner.

Prevas har levert over 600 PIMS-løsninger over hele verden, til kunder innen energiproduksjon og prosessindustrier. Vi har en portefølje av PIMS-produkter, både internt utviklet og levert av våre teknologipartnere.

Mens EMI-løsningene til Prevas gjør at kundene kan samle inn og visualisere data på et høyere nivå, fokuserer PIMS-løsningene mer på sanntidsdataene. Ved å kombinere Prevas PIMS og EMI får kundene full datainnsamling og rapportering som dekker hele spekteret fra sanntidsprosessdata til KPI-er for produksjon og forretning.

Produkter innen PIMS


Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging