sv  dk  en  

no en sv dk

congatec-relaterte moduler

Moduler og tjenester fra congatec.

Partnerskap mellom congatec, Freescale og Prevas skaper nye spennende muligheter, spesielt hva angår Freescale i.MX6-baserte produkter.

Tradisjonelt har modulmarkedet vært sterkt påvirket av x86-baserte produkter. Med Freescale i.MX6 har ARM kommet sterkt inn på COM-markedet (Computer-On-Module), der Freescale i.MX6 er en CPU-serie med 1, 2 eller 4 kjerner i kretser med samme format. congatec har lansert et COM-kort med denne CPU, conga-QMX6, som ble satt i serieproduksjon høsten 2013.

congatec-relaterte moduler

Med 1, 2 eller 4 kjerner og en frekvens på 1 GHz er de små operativsystemenes tid forbi, og conga-QMX6 ber praktisk talt om å få kjøre Android, Linux eller Windows Embedded. De fleste COM-kort leveres med BSP (Board Support Package) for utvikling, noe du kan velge å bruke i begynnelsen av prosjektet, men av stabilitets- og vedlikeholdsårsaker anbefales ikke dette for de endelige produktene. Hvis du vil ha et innbygde produkt med lang levetid og som kan oppdateres uten større kodeendringer, bør du velge skreddersydd BSP.

For å gjøre det enklere å komme i gang med riktig BSP har Prevas utviklet en OE-lite Linux-basert BSP for conga-QMX6, som gir et godt utgangspunkt for videre arbeid og som inkluderer grunnleggende bootloader, ny Linux-kjerne, X.Org og Qt. Denne BSP leveres for øyeblikket til Prevas' kunder for oppstartsprosjekter på conga-QMX6, opplæring innen utvikling av innbygde Linux-BSP osv.


Kontakt

Mads Dore Hansen

Mads Doré Hansen

Product Manager

Tel

+45 40 19 65 66

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing, Prevas A/S

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging