sv  dk  en  

no en sv dk

Eksempler på spennende prosjekt hos Prevas

Tommel-EKG kan halvere antall slagpasienter

En forstyrrelse i hjerterytmen merkes oftest ved at hjertet slår hardere eller mer uregelmessig enn vanlig. Med EKG-målinger kan man over tid diagnostisere visse typer hjertefeil, så som flimmer eller forskjellige typer korte eller vedvarende hjerteattakker. Zenicor Medical Systems har sammen med Prevas utviklet et produkt som er unikt i verden ved at det på en enkel måte kan diagnostisere forstyrrelser i hjerterytmen.

Tum-EKG

Gass i plast — norsk verdensprodukt

Kvalitet og sporbarhet betyr alt når norske Ragasco produserer gassbeholdere for forbrukere og bilindustri. Produksjonen foregår døgnet rundt. Produksjonsstopp, eller beholdere som faller utenfor toleransegrensene, kan bli kostbare saker. Prevas´ datainnsamlingssystem holder nøye kontroll med alle produktparametre.

Gasbehållare

Prisbelønt kommunikasjonssystem for røykdykkerteam

Kraftig røyk velter ut fra bygningen når røykdykkerne gjør seg klare til å gå inn. Utstyret er utrolig viktig i et miljø der sikten iblant bare er en til et par meter. Interspiro og Prevas har i fellesskap utviklet et avansert kommunikasjonssystem for røykdykkerteam. Systemet består av bærbare elektronikkenheter på hver brannmanns ansiktsmaske. Den tekniske løsningen vant to priser, Swedish Embedded Award og Guldmobilen, for årets innovation.

Kommunikationssystem för rökdykarteam

Effektiv og kvalitetssikret produksjon

Ekstreme krav til sikkerhet, sporbarhet og kvalitet gjorde det til en delikat oppgave for Westinghouse Electric Sweden å modernisere hele sin produksjon med støttesystem. Selskapet betjener svensk og internasjonal kjernekraftindustri med brensel, reservedeler og service. Prevas var med på dette prosjektet. Man møtte utfordringen med spisskompetanse og programvare fra Wonderware for å bygge et MES, Manufacturing Execution System, mellom forretningssystem og produksjon.

Effektiv och kvalitetssäkrad produktion

Nytt teknologi-ikon: den interaktive lekeplassen

Kompan og Prevas har kombinert mange års erfaring og kunnskap om lek med datateknologi. Resultatet heter Icon. Lekeplassen er et klart eksempel på at for mange er deler av hverdagen blitt høyteknologisk. Den interaktive lekeplassen kan sammenliknes med Nintendo Wii, der skjermen er erstattet av lekeplassen. Barna konkurrerer med hverandre om å jakte en lyd eller en farge i tavla, i et kappløp mot teknikken. Utfordringen går på tid, strategi og prestasjon, og samtidig får de styrket sin motorikk og sine ferdigheter.

Interaktiv lekplats

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008

Produktinnlogging