sv  dk  en  

no en sv dk

Freescale

Freescale Partner

Prevas er valgt ut som offisiell samarbeidspartner med Freescale og støtter selskaper i Norden og resten av Europa med innebygde systemer som bygger på i.MX-familiens avanserte prosessorkretser med én og flere kjerner. i.MX-plattformen er optimalisert for multimedia, skjermvisning og industriell bruk og gir interaktivitet til en helt ny verden av produkter.

Som universell plattform for multimedia og visning leverer Freescales i.MX-prosessorer en optimal balanse av kraft, ytelse og integrering som baner vei for neste generasjons smarte enheter. i.MX-løsningene leverer prosessorkraft til et raskt voksende antall markeder, blant annet kjøretøy-, industri- og forbrukermarkedene.  

Prevas arbeider med et stort utvalg av Freescales i.MX-serier. Med denne teknologien har Prevas f.eks. hjulpet Miris Holding med å utvikle et instrument for analyse av væsker, slik som ku-, bøffel og brystmelk. Den innebygde løsningen ble tildelt Swedish Embedded Award 2012.  

– Prevas er valgt ut som Freescale-partner på grunn av sin brede erfaring innen industriell elektronikk samt sitt fokus på kvalitet og kompetanse innen program- og maskinvarekonstruksjon. Dessuten er Prevas' velkjente OE-lite Linux-teknologi ideell for en rekke av våre i.MX-prosessorer, sier Rajeev Kumar, produktsjef for i.MX i Freescale.  

Prevas har utviklet og levert en rekke ulike OE-lite Linux-plattformer for kundespesifikk maskinvare. Uansett valg av plattform må dagens programvareutviklere ta hensyn til faktorer som lavt energiforbruk i kombinasjon med redusert designkompleksitet, reduserte utviklingskostnader og kortere tid til markedet.

Android-systemer for grafiske brukergrensesnitt er et av bransjens heteste utviklingsområder. Prevas har designet hele plattformen til en ovn for bakeriindustrien, inkludert selve ovnen, integreringen med programvaren og brukerapplikasjoner.  

– For å kunne tilby de beste og mest innovative plattformene med størst mulig konkurransefortrinn for kundene, er vi avhengige av et tett samarbeid med de ledende selskapene på halvledermarkedet. Derfor er vi svært entusiastiske til samarbeidet med Freescale", sier Jonas Mann, Business Area Manager i Prevas.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008

Produktinnlogging