sv  dk  en  

no en sv dk

Filter:

Aerocrinel referans

Et langsiktig samarbeid for bedre pleie av astmapasienter

Kunde:

Aerocrine

Sammen med Prevas har Aerocrine utviklet to innovasjoner som har forbedret pleien av astmapasienter – NIOX® og NIOX MINO®.

Oppdrag: Prosjektleveranse, outsourcet utviklingsavdeling

Aerocrine AB er et markedsledende medisinteknisk konsern som fokuserer på forbedret behandling og kontroll av pasienter med betennelse i luftveiene. Deres samarbeid med Prevas startet da Aerocrine besluttet å outsource avdelingen for forskning og utvikling. Prevas ble valgt ut til å utvikle NIOX® – verdens første analyseverktøy for å finne betennelser hos astmapasienter. 

– Samarbeidet med Prevas på teknisk design har vært avgjørende i utviklingen av NIOX®, sier Mats Carlsson, VP i Aerocrines utviklingsavdeling. 

Etter den vellykkede lanseringen av NIOX® har Prevas bidratt med support og produkttillegg. Rett etter lanseringen ble det også startet en videreutvikling av NIOX, med mål om å utvikle verdens første håndholdte analyseverktøy for å finne betennelser hos astmapasienter. Utfordringen vi i Prevas fikk, var å utvikle et praktisk og brukervennlig verktøy som viser nøyaktige resultater på linje med den svært komplekse NIOX®. 

Vi presenterte produktet NIOX MINO®, en mindre variant av NIOX®, som ble belønnet med Medical Design Award.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette prosjektet eller hva Prevas kan gjøre for deg, kan du kontakte oss.

KONTAKT OS

Anders Eklund, e-mail

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008

Produktinnlogging